Gevelbekleding

Nederlanders staan bekend om hun opgeruimde aard. Huizen zien er goed onderhouden uit en tuinen zijn keurig bijgehouden. Onderhoud kost echter tijd en geld. Kunststof gevelbekleding geeft u woning een nette en verzorgde uitstraling en het grootste voordeel: het onderhoud is minimaal. U heeft niet langer te maken met schilderwerk aan uw gevel, dakgoot of windveren. Slechts een periodieke schoonmaakbeurt is voldoende.

Houtlook gevelbekleding

A-Lux levert de kwalitatief hoogwaardige gevelbekleding. Deze gevelbekleding is een houtlook gevelbekleding van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De dakrandpanelen en gevelpanelen hebben een natuurgetrouwe houtnerfstructuur maar zijn van gerecycled kunststof. Op het oog ziet het eruit als echt hout. Het is in allerlei RAL kleuren verkrijgbaar. Bovendien heeft het nog een ander voordeel. De montage is niet zichtbaar omdat de kunststof panelen in potdekselsysteem aangebracht worden. Dit in tegenstelling tot de goedkoopste gevelbekleding Trespa waar bij de schroeven zichtbaar zijn. De gaten voor het bevestigen van de schroeven worden namelijk door de panelen geboord. Ook is onze gevelbekleding kleurvast en weerbestendig. De levensduur is oneindig omdat door vocht of warmte de panelen niet beschadigen.

Prijzen kunststof gevelbekleding

Trespa is een prima goedkoper alternatief als kwalitatieve gevelbekleding. Je hebt er geen omkijken meer aan zodra het gemonteerd is aan de gevel. Het behoeft alleen om de zoveel tijd schoon gemaakt te worden. Het kunststof materiaal is kleurecht en gaat jarenlang mee. Ook Trespa is in een houtlook gevelbekleding verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Voor iedere portemonnee hebben wij een oplossing. In een vrijblijvend adviesgesprek maken we graag voor u de rekensom en krijgt u een advies wat het best past bij de kozijnen, steen, eventuele dakkapel van uw woning.

Montage

A-Lux meet voor u de gevel op, levert de gevelbekleding en onze vakmensen monteren de materialen aan uw pand. Alles voeren we onder één dak uit. Daarom zijn we snel, vakkundig en is de foutenreductie nihil. Wij leveren en monteren uw gevelbekleding in Westervoort, Zevenaar, Arnhem en heel Nederland. Ook leveren we andere hoogwaardige producten als bijvoorbeeld kunststof kozijnen en dakkapellen.

Wilt u meer over A-Lux gevelbekleding weten? Neem dan contact met ons op.