Dakkapel

Een dakkapel is een elegante verfraaiing van de woning, het levert meer ruimte op en vergroot de lichtinval. Een zolder met schuine wanden krijgt zo meer bruikbare oppervlakte op stahoogte (1,5 m² tot 2 m²) waardoor u de ruimte een andere praktische functie kunt geven, zoals kantoor, badkamer, slaapkamer of hobbykamer.

Voordelen kunststof dakkapel

De soorten aanbouw zijn divers; bij A-Lux leveren we kunststof dakkapellen vanwege de vele gemakken die het biedt: onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur. Geen gedoe met terugkerend schilderwerk op grote hoogte waardoor u aanzienlijk op onderhoudskosten bespaart. Het materiaal is kleurecht en sun proof. De mooie uitstraling blijft dus behouden.

Dakkapel vergunning

Samen met u stellen we de ideale dakkapel samen. U krijgt van ons advies over een dakkapel die past bij uw woning en voldoet aan uw woonwensen. Bovendien weten wij welke vereisten de gemeente stelt. Wij zorgen voor een correcte bouwtekening en doen de vergunningsaanvraag. Dit is bij de prijs inbegrepen en hiermee halen we een grote zorg uit uw handen.

Kosten

De prijs van de aanbouw is afhankelijk van uw wensen, de grootte en alle andere opties zoals afwerking, zonwering of rolluiken. U heeft de keuze uit 32 RAL kleuren en zelfs met houtnerfmotief. Ook de mogelijkheden voor de afwerking van de binnenzijde van de aanbouw zijn groot: gips, MDF, spotjes, etc. In onze showroom in Westervoort laten we u met plezier alle mogelijkheden zien.

Plaatsen kunststof dakkapel

In onze eigen fabriekshal produceren we de volledige dakkapel op maat. Deze leveren onze monteurs geheel prefab wind- en waterdicht op elke locatie in Nederland. Een aanbouw plaatsen geschiedt in één dagdeel. Hierdoor hoeft uw dak maar een beperkte tijd open. Omdat we alles in eigen huis doen: van ontwerp, opmeten, produceren, leveren en monteren is de kans op fouten nihil. Vanuit onze fabriekshal leveren wij bijvoorbeeld ook kunststof kozijnen, diverse soorten zonnewering en overige producten.

Wilt u meer over A-Lux dakkapellen weten? Neem dan contact met ons op.