Kunststof Schuifpui

Een schuifpui geeft uw huis meer licht en meer gevoel van open ruimte. Het kan een mooi zicht geven op uw tuin. Onze kunststof schuifpuien zijn onderhoudsvriendelijk en garanderen een lange levensduur. Schuifpuien zijn zeer inbraakveilig en zorgen dat je je prettig en veilig voelt. Daarnaast geeft een schuifpui meer frisse lucht, in de zomeravonden kan het lekker doorwaaien. Een kunststof schuifpui bestaat meestal uit 2 delen, een schuifdeur en een vast raam. Bij A-LuX zijn er verschillende variaties mogelijk, een 2-delige, maar ook 3 of 4-delig. Alles wordt naar uw wens door ons op maat gemaakt.

Er zijn 2 soorten schuifpuien: de kiepschuifpui en de hefschuifpui. De namen zeggen het al, die kiepschuifpui heeft een kiepmechanisme om te openen, zo kantelt het raam iets om het vervolgens te openen. De hefschuifpui wordt vooral gebruikt voor grotere ramen. Hierdoor kan de hele breedte van uw woning veranderd worden in een schuifpui. Met een hendel schuift u de pui open of dicht en de lage drempel vermindert de kans op struikelen. Een kunststof hefschuifpui heeft een zwaardere constructie en is daardoor beter geïsoleerd. Al onze schuifpuien zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar.

Kunststof schuifpuien zijn vaak goedkoper in aanschaf dan houten schuifpuien. Daarbij zijn ze in onderhoud zeker goedkoper. Het opnieuw schilderen van een houten schuifpui is flink wat werk. Kunststof kan niet rotten en voor de komende 20 jaar hoef je er dus niet naar om te kijken. Moderne kunststof schuifpuien en kozijnen zijn daarbij tegenwoordig nauwelijks van hout te onderscheiden. Het uiterlijk van kunststof kan namelijk hetzelfde worden gemaakt als de houten variant.

A-LuX meet alles voor u op, levert de schuifpui en onze vakmensen monteren de materialen aan uw pand. Alles wordt onder een dak uitgevoerd. Daarom zijn we snel, vakkundig en is de foutenreductie nihil. Ook leveren wij andere hoogwaardige producten zoals kunststof kozijnen en dakkapellen.

Buitendeuren

Een nieuwe buitendeur zoeken, A-LuX kan u helpen met verschillende soorten voordeuren en achterdeuren. Het verschil is niets minder dan de uitvoering van de deur. De voordeur is vaak uitgevoerd met mooie panelen, roosters en/of verschillende kleine ramen. De achterdeur is vaak eenvoudig uitgevoerd en voorzien van blank isolatieglas.

Wij leveren kunststof voor- en achterdeuren, kunststof staat voor weinig onderhoud. Slechts een keer in de vier jaar controleert u alle draaiende delen en de rubber en reinigt u de ventilatieroosters en waterafvoer. Een kunststof voordeur stel je eens in de zes jaar opnieuw af. A-LuX heeft een eigen fabriek waar wij al het voorbereidend werk uitvoeren. Zo is de kans op fouten nihil. Wij meten alles exact op en maken vervolgens de deuren op maat. Zo krijgt u het mooiste resultaat zonder opvulmateriaal en perfect passend. Bij kunststof deuren heeft u keuze uit 32RAL kleuren.

Neem contact op met A-LuX om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!